Doua erori critice in WooCommerce la produsele variate

Share

Lucrand la ultimul proiect WooCommerce, am descoperit doua erori destul de mari in pluginul WooCommerce la produsul variabil.

“WooCommerce nu incarca toate variatiile in front-end” sau “produsele variate nu functioneaza”

Inainte de versiunea 2.4 WC incarca toate variatiile in front-end si in back-end, astfel la produsele cu multe variatii timpul de incarcare era foarte mare, dupa v2.4 variatiile au fost limitate la maxim 20.

Ca sa remediezi aceasta “problema” adauga urmatorul hook in functions.php si schimba valoarea lui return in numarul maxim de variatii pe care il accepti:

[gist id=”6f91ad228c2176b986b2″]

“Pretul la produsele variate nu se afiseaza” sau “pretul dispare la variatiile cu acelasi pret”

Daca intampini aceasta problema cel mai probabil ai 2 variatii cu exact acelasi pret. Posibil iti trece prin cap o solutie simpla, de genul sa adaugi un .01 la unul dintre preturi si scapi de problema, functioneaza pe moment dar nu este o practica buna. WooCommerce are aceasta eroare deoarece el by default iti afiseaza pretul minim si pretul maxim al variatiilor tale, daca pretul minim este egal cu pretul maxim iti afiseaza pretul default, dar nu exista pretul default, de la “Simple Product”, dar cum noi suntem pe variable product nu avem posibilitatea sa introducem pretul. Ca sa reparam bug-ul trebuie sa fortam putin WC sa afiseze pretul:

[gist id=”81b2c687b4689e86ac57″]

Cheers!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *