Categorii
Online

Prima luna de blogging

Share

Acum aproximativ o luna am inceput aceasta aventura. Nu este primul blog, dar este primul care m-a pasionat si pentru care am reusit sa ma dedic o luna intreaga, zi de zi.

Continut si cifre

In mai putin de o luna am reusit sa scriu 19 articole, adica aproximativ 12.500 de cuvinte si sa adun aproximativ 50 de idei de articole. Continut care mi-a generat aproximativ 400 de vizitatori unici, peste 1200 de sesiuni si peste 2500 de vizualizari, daca ma intrebati pe mine, peste 19 articole este extrem de putin, cu siguranta o sa iau masuri.

In momentul de fata am 3 articole mari la care lucrez, sper ca macar unul dintre ele va ocupa pozitia de cel mai citit articol, ocupata in momentul de fata de Cum sa iti pregatesti magazinul online pentru Black Friday, d.p.d.v. tehnic cu 506 vizualizari.

Mi-a atras atentia faptul ca un vizitator citeste in medie 2 articole pe blog, dar tinand cont de cifrele actuale si structura blogului, acest lucru este excelent.

Monetizare si investitie

Din fericire nu am monetizat blog-ul inca. Stiu ca sunt pe aici ( dreapta si jos ) cateva bannere dar sunt pentru teste momentan. Monetizarea va incepe in momentul in care va incepe si investitia financiara, pana atunci let’s enjoy the reading!

Cea mai mare investitie intr-un blog este timpul. Daca ne uitam la seria #dinonline, nu pare ca un articol dureaza foarte mult, dar in realitate un singur articol costa minim 8 ore de munca. Consider ca un blog este o investitie pe termen lung, tocmai de aceea multi renunta dupa cateva luni de activitate.

Blogging-ul este o nisa absolut fascinanta si este unul dintre cele mai frumoase hobby-uri. Am scris aceasta mica prezentare pentru bloggeri care sunt la inceput de drum.

Cheers!

Share

4 răspunsuri la “Prima luna de blogging”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *