Categorii
Online

Din online #6 – Upshot, Skype, Human Made

Share

După cum am promis, începând de acum, ediţiile #dinonline vor fi mai scurte, astfel vor fi mai ușor de citit și mai des postate.

01. Upshot, agregator de poze dintr-o noapte sălbatică

Upshot este o aplicație nouă dezvoltată de GVL Ltd, compania și echipa din spatele aplicației Togethera. Ideea este simplă, ieși în club cu prietenii, toți folosiți Upshot, cineva creează un eveniment și adaugă persoanele în el, apoi toată lumea face enable la auto-sync și toate pozele sau videoclipurile făcute de participanții la eveniment vor fi disponibile numai 7 zile grupului respectiv, în acest timp toți participanții pot să discute, ofere like sau să descarce pozele din aceea seară/eveniment. Cool, nu?

02. Skype traduce conversațiile în timp real

Funcția nu este nouă, dar a fost limitată. Acum funcția de translate a conversațiilor atât text cât și a conversațiilor live este disponibilă tuturor utilizatorilor ai aplicației Skype for Windows. Funcția live translate pentru conversațiile live este totuși limitată la următoarele limbi: Chineză (Mandarin), Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Portugheza și Spaniolă. Translate-ul pentru text funcționează momentan cu 50 de limbi, lista este disponibilă aici.

03. Skype lansează o aplicație Slack care îți permite să efectuezi apeluri direct din Slack

Integrarea Skype cu Slack nu este o cerință nouă. Utilizatorii Slack o cer încă de la lansarea aplicație Slack. Integrarea se face simplu, intri aici, apeși butonul „Add to Slack”, urmezi pașii apoi poți folosi integrarea. Ca să folosești integrarea, tastezi în căsuța de mesaje comanda /skype iar apelul se va efectua. Partea pozitivă este că nu vei avea nevoie de un cont Skype și funcționeaza perfect pe dispozitivele mobile.

04. iTunes Radio nu va mai fi disponibil gratuit

Începând cu data de 28 Ianuarie 2016, Apple va muta serviciul de radio iTunes Radio în aplicația Apple Music, care costă $10 pe luna.

05. Raport gratuit privind WordPress REST API, lansat de Human Made

Agenția londoneză Human Made a făcut un raport de 45 de pagini în care a dezbătut subiectul REST API, el poate fi citit aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *