Categorii
Robisme Tehnologie

Ce se intampla cand „inotatorii masculini” intalnesc tehnologia

Share

De cateva zile am incepu sa fiu super racit, azi am stat aproape toata ziua in pat, jucand World Of Tanks pana la plictiseala, facand scroll pe tot felul de website-uri, in concluzie, aproape am ajuns la capatul internetului. Adica am ajuns la capatul tutoror subiectelor mele de interes. Dar, facand scroll pe Facebook fara sens, doar de dragul de a face scroll, am observat un videoclip de la The Verge, despre un anume „spermboot”, si de aici au inceput sa mi se invarta rotitele invers.

Asa ca am inceput sa mai caut legaturi intre spermatozoizi si tehnologie, stiu…ce sa fac si eu intr-o zi de duminica. Pe langa subiectul care ma interesa am aflat si alte porcarii pe care o sa omit sa vi le povestesc.

The ‘spermbot’

Solutia inventata de germani doreste sa rezolve problema inotatorilor foarte lenesi. Mai exact oamenii de stiinta din Germania au inventat un mic motor magnetic care se prinde de capul spermatozoidului si il impinge catre destinatie.

1 spermatozoid = ~34MB

ADN-ul aflat intr-un singur spermatozoid tine o informatie in valoare de aproximativ 34MB. Un barbat la o singura ejaculare, practic face un trafic de aproximativ 15GB. Asa ca data viitoare cand spui ca iti merge net-ul ca p**a, gandeste-te de doua ori inainte la asta.

Sterilizare la o simpla apasare de buton

Device-ul se „instaleaza” / „monteaza” pe vasele deferente. Device-ul se activeaza prin apasarea unui buton direct prin scrot si astfel vei deveni steril cand vrei. Dar nu mai mult de o perioada de trei luni, dupa trei luni lucrurile se incing datorita felului in care functioneaza device-ul. Vezi video pentru detalii:

Glow, aplicatia care iti monitorizeaza fertilitatea

Glow este o aplicatie care ajuta femeile sa isi calculeze perioada de fertilitate si sa isi mentina o sanatate adecvata. In luna Aprilie 2015 a fost lansat un update care ajuta si barbatii in acest sens. Daca vrei sa stii cand esti mai fertil ca niciodata descarca aplicatia si raspunde la intrebarile pe care ti le pune.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *