Categorii
Online Robisme

Internetul iti poate distruge viata, in functie de cat de idiot esti

Share

Azi, Victoria Georgiana a facut share la un interviu BBC pe profilul ei de Facebook. In interviu este prezentata Heidi Yeh, un model taiwanez careia internetul i-a distrus cariera deoarece ea nu ii poate face fata defapt.

Totul a plecat de la urmatorul afis publicitar, in care Heidi Yeh este modelul principal:

cc nydailynews.com
cc nydailynews.com

 

Afis al carui scop este promovarea chirurgiei plastice, lucru care se evidentiaza prin cei doi parinti foarte frumosi si copiii lor care sunt destul de urati. Desigur sunt lucrati putin in Photoshop, ei sunt mult mai gingasi in realitate. Si ghici ce, campania si-a atins scopul, oamenii au inceput sa creada povestea posterului si au transformat posterul intr-un meme prin care se subintelegea cum ca Heidi Yeh chiar a avut cateva operatii plastice. In timp agentiile de publicitate au incetat colaborarea cu ea, astfel cauzandu-i o pierdere de peste $130.000. Acum ea doreste sa renunte la modeling si sa dea in judecata agentia de publicitate pentru care a facut afisul de mai sus. Pai scuza-ma, dar ce parere crezi ca are Varu’? Ai idee cate tipe si babe notorii a rezolvat Varu’ la viata lui?

cc Arielu, /neamspart, HBO, Varu'
cc Arielu, /neamspart, HBO, Varu’

Daca ti-ai dat acordul ca imaginea ta sa fie folosita intr-o lucrare destinata unui public tinta mediocru, nu te astepta numai la rezultate pozitive. Adica sa nu te astepti ca cineva care nu are o problema adevarata de sanatate, ar da bani multi ca sa modifice ‘chestii’ la el insusi? Accepta nemultumirea publicului si transform-o in feedback constructiv, cum a facut Laina de exemplu.

Laina, aka Overly Attached Girlfriend

Cu siguranta nu ai idee cine este Laina Walker, dar daca ai intrat macar odata pe 9GAG cu siguranta ai auzit de Overly Attached Girlfriend. La ea totul a inceput cand a postat pe Youtube o parodie la una dintre melodiile lui…as vrea sa scriu numele lui aici, dar nu vreau sa atrag acel public la mine pe blog, asa ca va pun link pe YouTube sa vedeti singuri aici. La scurt timp dupa publicare, evident ca internetul a reactionat si au iesit miile de meme-uri cu Overly Attached Girlfriend.  In loc sa planga pe la BBC ea a profitat de ocazie si si-a promovat canalul de Youtube.

In momentul de fata Laina face video blogging pe un canal de YouTube cu numai 1,291,924 de abonati, asta din cauza ca internetul a ras de ea, cu siguranta ii pare rau ca traieste din asta.


 

In viata primesti multe palme si sageti in cur trase de Daryl Dixon ( doar nu credeai ca vor fi trase de Cupidon nu? ) dar este important ca tu sa stii cum sa te ridici, cateodata va trebui sa te scuturi de praf putin mai tare, cateodata mai putin, ideea este sa te ridici cat mai repede.

Cheers!

Share

2 răspunsuri la “Internetul iti poate distruge viata, in functie de cat de idiot esti”

Intr-adevar, sunt idioti care fac online bullying si nu isi dau seama, pentru cei tari de inger aceste lucruri nu inseamna nimic, dar pentru cei ca domnisoara Heidi conteaza..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *