Categorii
Robisme

Review carte: Flash-uri din sens opus de Marian Godina – Bun tare!

Share

Flash-uri din sens opus este o carte de weekend, scrisa de Marian Godina, politistul Brasovean care obisnuieste sa ne scrie texte amuzante pe pagina lui de Facebook.

Desigur daca nu l-ai cunoscut inca pe Marian Godina in trafic, iti spun ca Marian Godina este un politist la circulatie in Brasov care s-a apucat prin 2015 sa scrie texte amuzante pe Facebook, lucru care i-a adus ceva probleme dar si beneficii.

Pe langa cateva postari amuzante, pe care le cunoastem deja de pe Facebook, in carte este inclusa o mica biografie a politistului, de la cum s-au cunoscut parintii lui pana la ziua cand el a absolvit Scoala Agenti de Politie.

Sunt foarte multe lucruri remarcabile la aceasta carte, dar o sa ma limitez numai la cele mai importante.

Cartea te poarta prin diverse stari emotionale, ajungi sa razi si sa plangi in acelasi timp, pe bune. Cand intru in scara blocului si miroase a mancare gatita incep sa ma gandesc la acel capitol din carte care te face sa plangi ca o fetita mica. Ca tot venii vorba de politisti si fetite mici, mi-am adus aminte de urmatorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=Is_JGUJm4k8

Modul in care Marian explica intamplarile din viata lui este foarte real, este ca si cum ai sta cu el la un suc de drojdie pe terasa la Ciucas si ia-i asculta povestirile. Toate intamplarile sunt povestite cu detalii amanuntite despre locatia in care ele se intampla, lucru care iti impinge imaginatia la maxim. Eu fiind din Brasov am trait o adevarata aventura citind cartea, deoarece am petrecut mult timp in locurile unde se petrece actiunea.

Cartea este pur si simplu…simpla, m-a tinut captiv pe canapea timp de 3 ore, fara pauze.

Nota mea pentru aceasta carte este 10/10.

Bun tare!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *