Categorii
Freelancing

Curs freelancing – Earn PFToday

Share

Dacă zi de zi ajungi acasă de la birou fară măcar un gram de satisfacere, probabil ai început să te întrebi: Cum ar fi dacă în acest moment te-ai ridica de la birou și ai putea pleca în parc la plimbare cu cei dragi? Cum ar fi dacă ai putea să îți deschizi propria afacere online fară prea multe probleme? Eu cred că poți!

Dar depinde de atitudinea ta, înainte să treci la freelancing trebuie să te asiguri ca ai cateva calitați, precum time & money manangement.

Despre PF Today

Sau Personal Finance Today, este un blog financiar înființat de către Ramona Jar în anul 2014. Pe blog vei găsi articole despre organizarea veniturilor, generarea lor, idei de afaceri, interviuri cu persoane care au excelat în carierele lor de liberi profesioniști.

Earn PFToday

Cursul Earn PFToday este puțin mai mult decât un simplu curs de freelancing. Este un curs scris din experiența de 14 ani a Ramonei. Iar din propria experiență am învațat că un sfat de la o persoană care a trăit situația respectivă este mult mai valoros decât opinia unei persoane cu privire la situația respectivă.

Cursul de freelancing care te învață cum să îți deschizi propria afacere online
Cursul are 40 de lecții structurate în 7 capitole care acoperă cele mai mari probleme ale freelancing-ului. Problemele sunt prezentate și rezolvate într-o maniera foarte diplomatică, relaxantă și în același timp sinceră. De ce sinceră? Pentru că foarte mulți dintre noi avem pitici pe creier, care ne spun un anumit lucru greșit iar noi îi ascultam. De aceea sinceritatea joacă un rol important în motivarea noastră.

Pe parcursul cursului vei învața cum să îți planifici mica afacere, cum să o promovezi și evident cum să câștigi încrederea clienților. Pentru că un client mulțumit îți va aduce alți clienți.

Sfaturile despre productivitate sunt punctul forte al acestui curs, pentru că atât în timpul dezvoltării cât și după, este necesar să te menți productiv.

Consultanță și fișiere gratuite

În funcție de pachetul pe care îl alegi poți beneficia de multe alte avantaje precum consultanța gratuită sau fișiere utile, precum modelul unui ”Business Plan„ bine pus la punct pentru mediul online. Fișierele sunt disponibile direct în interiorul cursului împreună cu indicațiile de folosire.
Consultanța este disponibilă într-un forum privat unde vei putea interacționa cu autoarea cursului și cu alți participanți. Pentru consultață în privat, Ramona pune la dispoziție 30 de minute unde îi puteți pune orice întrebare relatată cursului.

Weekly GUIDED Assignments, sau teme pentru acasă

Saptămânal vei primii pe email o serie de task-uri, resurse și informații cu detalii care nu se află în interiorul cursului. Detalii precum aspecte legale ale afacerilor online.
Vezi Curs

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *