Categorii
Antreprenoriat si Marketing

Mic ghid pentru recomandarea paginii tale la prietenii tai de pe Facebook

Share

In ultimul timp primesc invitatii de la foarte multi prieteni de pe Facebook, care ma invita sa le dau like la pagina lor proaspat creata sau la o pagina care au considerat ei ca ar fi interesanta si incepe sa devina stresant.

Sper ca acest ghid te va face sa nu mai pari idiot in fata prietenilor tai de pe Facebook cand ii inviti sa le placa pagina ta, ghidul este scris din perspectiva mea, ca si utilizator Facebook.

Poate nu ma intereseaza pagina respectiva

Inainte de a ma invita sa iti placa pagina ta, asigura-te ca ma si intereseaza subiectul paginii. De ex. pe mine ma intereseaza strict online, marketing, antreprenoriat, legi, tehnologie si tot ce tine de programare ( web ) iar cine imi este prieten pe Facebook si mai vede cate o postare de la mine poate sa observe ca printre alte subiecte ma intereseaza si muzica rap/rock/muzica buna, gatitul si masinile, in special 4×4. Daca ma inviti sa iti plac pagina despre articole de pescuit, nu numai ca ma deranjezi dar faci un efort care nu iti aduce nici un beneficiu, deci pe scurt iti pierzi timpul.

Ca sa verific daca ma intereseaza pagina ta poti petrece 5 secunde sa faci hover peste numele profilului  meu si inca 15 sa il deschizi intr-un nou tab si sa faci scroll, scoll…

Persistenta

Daca ai obsinuita sa deschizi doua-trei pagini de Facebook pe sapamana, evita sa le recomanzi prietenilor tai de pe Facebook iar daca obisnuiesti sa trimiti mai mult de o invitatie si un mesaj privat prin care sa cersesti un like, sa nu te superi pentru urmari.


 

Dupa cum am sus la inceput, acestea sunt cateva ganduri din perspectiva mea ca si utlizator, dar si dintr-o perspectiva social media marketing este gresita abordarea.

Cheers!

Share

Un răspuns la “Mic ghid pentru recomandarea paginii tale la prietenii tai de pe Facebook”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *