Categorii
Antreprenoriat si Marketing

Am lansat proiectul #dacato

Share

Anul acesta am muncit cu greu spor la proiectul dacato.ro. Dacato este un magazin online care imbina cu placere mai multe nise asemanatoare. Magazinul va activa in categoriile: electrice, home & deco, electronica, unelte. Desigur fiecare nisa este despartita in alte micro-nise, dar despre asta vom discuta in cateva articole viitoare.

Marketing tips

Pe blogul personal doresc sa prezint mici detalii din spatele magazinului, nu doresc sa fac asta pe blog-ul magazinului deoarece acesta este dedicat clientilor, articolele vor fi publicate sub tag-ul #dacatoScopul articolelor este acela de a mentine o transparenta constanta cu clientii nostri si pentru a oferi continut de calitate pentru cititorii blogului.

Despre Dacato.ro

Calatoria noastra a inceput in urma cu 2 ani, impreuna cu o echipa formata din trei persoane: Eu, Daiana si Adrian. Primul an a fost dedicat cercetarii de piata din mediul online si offline, iar al 2-lea an la construirea website-ului, semnarea contractelor, adaugarea produselor etc. A durat foarte mult din cauza timpului nostru liber.

Ce-a mai mare parte a timpului nostru a fost alocat la optimizarea experientei utilizatorului, in momentul de fata numai 10% din lista task-urilor de UX au fost aplicate. Din cauza unui public foarte putin explorat si cu o varsta medie de 30 ani, urmeaza sa comparam lista de task-uri cu datele despre comportamentul utilizatorilor obtinute in primul semestru al anului 2016, apoi o sa aplicam o alta parte din task-uri pana la sfarsitul anului 2016.

Cateva cifre de inceput

Incepem cu un numar total de 389 de produse simple, la care se mai adauga aproximativ 400 de variatii. Urmeaza ca pana la sfarsitul anului 2015 sa completam oferta noastra de produse cu inca 250 de produse simple.

Cele 389 de produse provin de la patru brand-uri Lohuis, Hepol, Mob & Ius si FusionBox. Mai avem semnate alte trei contracte cu alti furnizori care ne vor oferi inca aproximativ 2000 de produse, speram ca produsele vor fi publicate pe website in primul semestru din anul 2016.

Cautam furnizori

In cazul in care esti furnizor si comercializezi produse din categoriile de mai sus, ne poti contacta la contact [at] dacato.ro .


Acesta este primul articol din seria #dacato, prin aceasta serie de articole doresc sa impartasesc cu voi o mica parte din experienta noastra si sa ofer clientilor nostrii o transparenta care la final sa formeze o relatie de incredere.

Dacato: Website Facebook #dacato

Cheers!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *