Categorii
Online

Cofffre, asistenta ta de shopping

Share

Cofffre, noul start-up deschis de Cristian Manafu alaturi de Orlando, Razvan si Andrei, este o mica extensie de browser care face shopping-ul online mai usor pentru tine.

screenshot-cofffre.com 2015-11-26 10-20-48

Folosind Cofffre primesti o mica notificare in browser sau pe email in momentul in care pretul la un produs selectat de tine in prealabil scade.

Procesul este foarte simplu, instalezi Cofffre, navighezi pe unul dintre magazinele compatibile cu extensia, adaugi produsul dorit intr-o lista din extensie iar mai departe extensia isi face treaba.

Obisnuiam sa fac acest lucru folosind un fisier Excel, dar la un moment dat s-a dovedit a fi o solutie neproductiva. Daca ai un magazin online, probabil monitorizezi magazinele concurente, daca un magazin concurent se afla in Cofffre, este posibil ca extensia sa te salveze de foarte mult timp.

Feedback

Extensia nu ingreuneaza navigarea pe internet si nu ingreuneaza navigarea pe magazinele compatibile.

Observ ca butonul de adaugare al produsului este foarte discret si se integreaza foarte bine in designul fiecarui magazin compatibil. Am observat totusi si magazine unde nu apare butonul, ex cel.ro sau quickmobile.ro.

Am observat un mic bug pe anumite website-uri, apare iconita Cofffre neagra undeva in coltul din stanga-jos.

Personal sunt interesat de cum functioneaza extensia in spate, dar poate discutam asta intr-un viitor articol.

Cheers!

 

Share

Un răspuns la “Cofffre, asistenta ta de shopping”

E interesanta extensia (chiar utila, nu zic nu), dar nu scrie nicaieri (sau nu am gasit eu) ca se foloseste de browserele celor care o au instalata pt a face crawling la produsele din sistem, apoi trimite preturile pe serverele lor (la fiecare 120 secunde). Intervalul e de bun simt, nu-ti mananca resurse. Dar mi s-ar fi parut mai OK sa scrie undeva, intr-un TOS, ca asa functioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *