Categorii
Online

Oferte de Black Friday 2015 la produsele digitale

Share

Azi, in ziua de Black Friday oficiala, observ un val placut de oferte la produsele digitale, fie ele poze, scripturi, pluginuri, teme samd. Ceea ce ma bucura este faptul ca sunt reduceri reale, sunt reduceri facute de oameni pentru care comunitatea inseamna ceva.

35% Themeisle

Themeisle este una dintre putinele companii care ofera o mare valoare comunitatii WordPress si sunt mandru ca fac parte din echipa. Themeisle ofera 35% reducere la toate produsele disponibile. Oferta este valabila pana la 1 Decembrie 2015. Ca sa beneficiezi de oferta foloseste codul de reducere TIBF2015. 

Themeisle   

56% InMotion Hosting

Compania de web hosting vine cu pana la 56% reducere la pachetele de hosting shared. $3.49/luna este un pret decent, dar la acelasi pret ai performanta dubla la SimpleNet.

InMotion   

50% Creative Tim

Creative Tim este un start-up Romanesc pe care il respect mult. Ei ofera template-uri bootstrap cu design exceptional dar nu numai. Pe langa freebies si produse, aruncati un ochi pe blog, merita citit. Oferta este limitata la 100 de comenzi si 3 zile, mai ai la dispozitie 2 zile!

Creative Tim   

20% Creative Market

Creative Market ofera resurse de design cu 20% mai ieftine de Black Friday. Discountul este valabil numai pentru un singur produs.

Creative Market   

40% Themify

Themify.me sunt recunoscuti pentru temele WordPress Premium cu functia drag-and-drop. Folosind codul BLACKFRIDAY ai reducere 40% la toate produsele lor. Cuponul este disponibil pana la data de 30 Noiembrie 2015.

Themify   

60% Template Monster

Portalul de teme pentru orice tip de CMS/Website ofera 60% reducere la toate temele de Black Friday. Discountul nu este aplicat la categoria Flash & Media.

Template Monster   

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *