Categorii
Robisme

Idei de cadouri pentru tanchisti – World Of Tanks

Share

Cel putin de trei ori pe saptamana imi dau jos halatul, ma spal pe maini, imi iau castile si intru in postura de gammer. Sunt fan al jocurilor retro, ma joc exagerat de mult Yuri’s Revange, Poket Tank, Colin Mc Rally 2 sau Recoil. Dar in topul jocurilor jucate de mine se afla World of Tanks, creat de Wargaming.

Am aproximativ 30 de tancuri in garaj, dintre care doua sunt top-tier, mai exact IS-4 si Jagdpanzer E100. In garaj am si cateva tancuri premium E25, 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger, T34 si M4A3E8 Fury.

Ca si tanchist imi plac chestiile specifice si produse din franciza World Of Tanks. Anul trecut am primit cadou de ziua mea board-game-ul World of Tanks Rush si inca ma chinui sa gasesc pe cineva cu care sa ma joc deoarece nu gasesc foarte multi colegi de breasla prin jurul meu.

Un board game: World of Tanks Rush

Ideea in board game-ul World of Tanks Rush este foarte simpla, fiecare jucator de tanc este comandatul tancului si trebuie sa isi apare baza. Odata cu jocul cumparat, primesti si un card cadou pentru un tanc premium!

Cumpara cadou   

Set constructie tanc de plastic

Am vazut multi fani din toata lumea care construiau machete de tanc singuri. Daca jucatorul are o varsta mai mica, sa zicem sub 18 ani ar putea fi incantat de urmatoarele doua seturi.

Tanc T-34/85         Tanc M4A4 Sherman Firefly   

Set constructie tanc de metal

res_c000e705b955d510a6eb745bfd83c26d_full

 

Daca „castigatorul” cadoului este putin mai mare cu siguranta va fi fericit daca va primi o macheta de metal, unde va putea folosi clestele de mana din propria trusa de scule.

Tanc Tiger 1     Tanc M4A4 Sherman Firefly   

Ceva artistic..

Daca persoana care va primi cadoul are inclinari artisticie sau este pasionata de decoruri puteti sa ii faceti cadou un tapet autocolant, un tablou, o cana personalizata sau orice altceva din shop-ul oficial Wargaming.

Game goodies

Daca jucatorul este foarte infocat si daca dispuneti de un buget mai mare, va invit in magazinul oficial World of Tanks pentru a cumpara un tanc premium, cont premium pe un an sau gold… a lot of gold.

Roll out!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *