Categorii
Robisme

Cum sa primesti un cadou si sa nu pari idiot

Share

Imi aduc aminte undeva prin clasa a IV-a, eram la ziua de nastere a unei amice care locuia la o mica vila cu 3 etaje. „Prietenul” ei impreuna cu cativa amici de-ai lui au insistat  ca fata sa deschida cadourile chiar atunci.

Don’t be a d*ck..

Fata evident ca nu a vrut sa deschida cadourile chiar atunci, dar cuprinsa de emotii si de cererea abuziva a prietenilor aceasta evident ca le-a deschis. A facut ce-a mai mare greseala din viata ei, a fost total dezamagita si nemultumita.

Prima regula pe care trebuie sa o aplici daca nu vrei sa pari un idiot de ziua ta este sa insisti sa deschizi cadourile cand pleaca toata lumea, not hard a?

Floria.ro

Nemultumitului i se ia darul

Este posibil sa treci de prima regula usor, poate esti intr-un grup de prieteni care te-a vazut la poponetul gol deja, poate esti cu familia, ideea este sa fi inconjurat de persoane cu care nu iti este rusine. Daca profesoara care te mediteaza la matematica se afla in jurul tau, ar fi pacat sa primesti un deodorant cu un perzervativ umplut cu smantana peste.

In cazul in care esti nemultumit de cadou tau, incearca sa abordezi situatia cat mai diplomatic posibil, de preferat sa nu spui acest lucru deloc, tine pentru tine pentru ca oricum ai spune-o cel care ti-a dat darul tot se va simti prost. Darul ramane tot la tine, stai linistit.

Act normal

Iti aduci aminte cand toti se aduna in jurul tau si incep sa cante la multi ani…? Da, si eu. Iar apoi continua cu „Cate un pic” iar la final te trag toti de urechi. Ca sa treci peste, stai acolo razi si incearca sa te simti bine, chiar daca in adancul tau tu nu te simti bine, va trece repede oricum iar invitatii se vor simti si ei bine. Oricum, in cateva luni urmeaza sa se schimbe pozitiile asa ca… good luck!

In orice caz nu incepe sa te zbati si sa injuri sau sa faci o criza de nervi, o sa strici cheful la toata lumea si anul viitor o sa iti serbezi ziua de nastere singurel.

When things get crazy

La inceput vorbeau de fosta mea amica de la vila, prietenului ei i s-a parut amuzant sa ii aduca doi trandafiri cu o voma verde si 3 ochi intinsa peste tot prin flori. ( cei care au copilarit prin 1990-2005 isi aduc aminte ce este aia „voma” cu siguranta ).

Nu numai ca tipa nu a putut sa se abtina sa nu vomite, dar cativa au fost trimisi acasa iar pe noi ne-a tinut acolo sa o ascultam cat de dezamagita este ea. Daca vei fi vreodata in aceasta postura, incearca sa te porti frumos, sa „musti gluma” si cand se termina toata distractia sa faci ceea ce trebuie sa faci.


Odata cu acest articol pun in functiune si categoria „ganduri”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *