Categorii
Robisme

Cat de mult iti intretii biroul?

Share

Acum multi ani, prin adolescenta, eram innebunit dupa perfectiunea pe birou. Aveam o masa din lemn masiv, veche dar foarte simpla si utila. Pe ea obisnuiam sa tin monitorul, unitatea, cateva carti, cateva jucarii, boxele si o statie de amplificare pentru boxe. Aproximativ in fiecare saptamana imi faceam de lucru si le mutam pozitia pe masa pana gaseam o armonie placuta, problema era ca armonia se ducea repede si ma trezeam iar in mijlocul unei operatiuni de organizare.

Obiceiul inca nu s-a dus, inca obisnuiesc sa tin totul pe birou intr-o armonie placuta dar cu mai mult stil, iar armonia persista. Armonia persista din cauza ca nu mai am timpul si energia din adolescenta, nu mai am timp sa pierd 6 ore pe noapte privind la poze cu diverse setup-uri, facand wishlist-uri ireale sau modeland biroul sau chiar camera completa in Cinema 4D sau Google SketchUp. Plus ca acum pe langa „armonie” trebue sa existe si utilitate, atunci era frumos cand varsam cana de cafea pe birou, acum o cana de cafea varsata pe cateva hartoage importante nu mai este asa frumos.

Mai jos o sa prezint si o sa evaluez cateva setup-uri preluate de pe un grup Facebook care m-au impresionat.

By Kieran James – Nota 7/10

 

Imi place foarte mult ceasul de pe perete si faptul ca biroul este pozitionat la geam, mereu mi-au placut birourile in fata geamului, desigur poate fi o idee proasta in functie de locatia lui dar nu am cum sa verific acest lucru.

By Lenny Blatchford - Nota 6/10
By Lenny Blatchford – Nota 6/10

Nota 10 pentru carcasa si castile wireless. Nu imi place in schimb aceea cutie de ace si ata de sub monitor ( ca doar nu te astepti sa tina chiar prajituri cu unt in ea nu? ). Parca mergea un wallpaper pe desktop cu nuante de portocaliu.

By Ming Soon Ang‎ - Nota 8/10
By Ming Soon Ang‎ – Nota 8/10

Clean and nice! Nu mi se pare ok ca a inclus ceasul si telefon in poza. Carcasa de la NZXT este mult prea simpla, parca mergea un sticker pe ea.

By Kevin Hoai Le - 8/10
By Kevin Hoai Le – 8/10

Imi place la nebunie scaunul iar acel hub USD este pur si simplu genial dar… culoarea mov nu merge deloc cu parchetul maro, optam in locul lui pentru portocaliu/rosu/alb. Wallpaperul nu imi place, avand trei monitoare putea deveni foarte creativ, iar sistemul 5.1 plasat cum este acum pur si simplu nu este ok.

By Tobias Secker‎ - 10/10
By Tobias Secker‎ – 10/10

 

Singura nota de 10 din colectie, biroul este spatios si practic. Modul in care a mascat cablurile este fascinant. Standurile pentru boxe sunt absolut perfecte, mousepad-ul este perfect….si este singurul care are un biscuite pentru cana/pahar, congrats!

Sunt si cateva parti „rele”, dar in mare parte este vorba de gust. Personal as fi ales o tastatura iluminata alb ci nu albastru, dar merge bine cu lumina din spatele biroului. Acel ceas strica simetria biroului, parerea mea.

Cheers!

Share

4 răspunsuri la “Cat de mult iti intretii biroul?”

Pot, dar sunt cateva probleme. Cand soarele apune nu poti sa stai in fata geamullui din cauza ca se reflecta in cladirea din fata. Plus ca monitoarele ar ocupa tot geamul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *