Categorii
Online Web Development

Top 10 teme WordPress gratuite pentru bloguri personale

Share

Pe zi ce trece experimentez tot mai multe lucruri din zona WordPress si doresc sa incep sa recomand diverse teme, plugin-uri sau orice alt lucru din aceasta nisa. WordPress este un CMS crescut de comunitate, este acel CMS care poate indeplini cerintele la mai multe nise in acelasi timp. Faptul ca 25% din toate website-urile din lume functioneaza pe platforma WordPress sustine acest fapt.

Recomandarile din acest articol ( si din viitoarele articole ) sunt testate si folosite de mine sau de partenerii mei pentru proiecte personale sau comerciale.

01. Pixova Lite

Pixova_1A

Tema initial este conceputa pentru website-urile de tip one page, dar sectiunea de blog este minimalista, clean si usor de folosit de catre utilizatori.

Live Preview Download   

02. Swell Lite

screenshot

Este tema pe care ruleaza acest blog, sunt multumit de ea, se misca foarte rapid si are posibilitatea sa customizezi aproape orice ai nevoie.

Live Preview Download   

03. ColorMag

screenshot (1)

Este o tema de tip magazine, dar stiu sigur ca sunt bloggeri care prefera acest tip de layout. Tema este creata de echipa ThemeGrill si din luna Mai  2015 pana acum a ajuns in top 30 pe WordPress.org cu mai mult de 30.000 instalari active.

Live Preview Download   

04. Hueman

screenshot (2)

Hueman este o tema stil magazine cu peste 70.000 instalari active in repo-ul w.org. Este o tema care imi transmite un sentiment de bine cand o vad pe orice blog.

Live Preview Download   

05. Sugar and Spice

screenshot (3)

Daca nisa blogului tau este una creativa, Sugar and Spice este o tema potrivita pentru aceasta nisa.

Live Preview Download   

06. Flat

screenshot (4)

Daca esti in cautarea unei teme minimalista care sa functioneze perfect cu dispozitivele mobile, Flat este alegerea potrivita.

Live Preview Download       Child Theme

07. Vito

screenshot (5)

Deoarece am intrat in lumea temelor clean va prezint tema Vito, creata de catre echipa Quema Labs este o tema nu numai clean dar si foarte eleganta. Imi place extraordinar de mult.

Live Preview Download   

08. Seasonal

screenshot (6)

Tot din categoria clean si two-columns face parte si tema Seasonal.

Live Preview Download   

09. Readit

screenshot-modernthemes.net 2016-02-02 13-58-38

Ne apropriem de finalul listei iar aceasta este ultima tema din categoria de teme WordPress clean. Readit este o tema care iti produce un anumit sentiment de nostalgie pe care nu pot sa il descriu, daca si continutul este bun cu siguranta orice vizitator va fi incantat.

Live Preview Download   

10. Lovecraft

screenshot (7)

Incheiem topul cu tema Lovecraft, creata de Anders Noren si avand peste 5000 de instalari active in momentul actual. Este o tema in stil clasic/serif si este perfecta aproape pentru orice blog.

Live Preview Download   

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *