Categorii
Online

Din online #11 – F8, MailChimp API, Source

Share

Long time no see, i know, editia Din online cu numarul #11 este publicata acum si in mai putin de 2-3 zile urmeaza si urmatoarea editie.

01. Microsoft cumpara SwiftKey pentru $250M

SwiftKey este o tastatura pentru smartphone-uri care functioneaza folosind inteligenta artificiala pentru a ajuta utilizatorii sa scrie mai rapid. Tranzactia este una dintre cele mai mari din industria de tehnologie a UK. Asteptam sa vedem in ce directie duce Microsoft produsul.

02. Facebook Developer Conference 2016

Conferita F8, este locul unde geniile de la Facebook si nu numai se aduna, anunta produse noi si discuta tehnologii noi aparute. Atentia in acest an este focusata pe Oculus Rift. Conferinta va avea loc pe 12 si 13 Aprilie 2016, in locatia Fort Mason Center din San Francisco. Stiu ca este departe, dar conferinta poate fi vizualizata si online, nu uita sa te inregistrezi aici pentru acces.

03. Social Kit de la Source primeste versiune PRO

Pe langa versiunea gratuita, Source lanseaza versiunea premium a pluginului pentru Photoshop, Social Kit. Pluginul te ajuta sa creezi imagini la standardul oficial al tuturor retelelor de socializare. Va las pe voi sa vedeti cu ce vine extra pe website-ul oficial.

04. InVision LABS lanseaza Craft

InVision LABS este un departament din cadrul companiei InVision responsabil pentru crearea de unelte care sa rezolve problemele existente din lumea designului. Exact asta face si Craft, salveaza timpul designerilor, mult timp. Folosind Craft pentru Photoshop sau Sketch vei putea adauga continut real in design sau duplica layers foarte usor.

05. GitHub are o noua functie: File Upload

Acum cateva zile Github a lansat noua functie de file upload. Mai exact functia iti permite sa faci upload de fisiere din browser, direct in repository folosind tehnica drag and drop. O consider foarte folositoare, dar pentru nerds consola ramane sfanta ( cred ).

06. Schimbari la API-ul MailChimp

Pe 10 Februarie 2016, MailChimp a lansat imbunatatiri semnificative la versiunea 3 a API-ului. Noua versiune a API-ului vine cu noi actiuni pentru liste si campanii, precum posibilitatea de a programa sau edita o campanie, trimiterea de email-uri de test etc.

Un lucru special care mi-a atras atentia sunt noile endpoint-uri pentru e-commerce, este posibil sa se creeze cateva tool-uri noi de marketing automatization foarte puternice. O sa ma joc cu el cand am timp si revin cu review.

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *