Categorii
Tehnologie

Internet of things, butonul EAT ON de la Lenovo, disponibil în România

Share

Acum ceva timp vorbeam despre butonul oferit de Amazon DashButton, dar azi o să vă prezint o invotație asemănătoare, care este disponibilă acum în România.

Eu sunt fan al automatizărilor, lucru care mă face să gândesc totul într-un mod exagerat, câteodată chiar îmi face probleme la job, de aceea mă bucur când vad aceasă inițiativă luată de Lenovo și Foodpanda.

Odată cu lansarea noii game de produse Idea ( Pad & Centre ) a fost lansat și butonul PLAY ON EAT ON, care asigură posibilitatea oricărui gamer de a-și comanda mâncare printr-o simplă apăsare de buton, pretty cool ă?

În comparație cu gama de produse Alienware, produsele IdeaPad sau IdeaCenter sunt mult mai ieftine și la o performanță asemănătoare, din nou se observă includerea brand-ului în preț.

Primești butonul EAT ON gratuit dacă achiziționezi unul dintre produsele din gama IdeaPad/IdeaCenter până la data de 06 aprilie 2016. Pentru a primii butonul, după cumpărarea produselor trebuie să completezi un formular pe website-ul Lenovo.

buton eat on lenovo laptop

Cum funcționeză?

Este simplu, îl conectezi la WIFI folosind instrucțiunile de utilizare, intri pe Foodpanda.ro și îți faci cont cu aceeași adresa de email cu care ți-ai dat comanda de buton de pe website-ul Lenovo și setezi felul de mâncare și cantitatea ( desigur de la un restaurant care poate livra în zona ta ). Următorul pas este să astepți să ți se facă foame și să apeși butonul.

Desigur după ce te plictisești de comandat mâncare apăsând acest buton poți oricând să îl folosești la complet altceva. Tu în ce alt scop ai folosii butonul?

Cheers!

Credit Foto Lenovo.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *